Segesd szennyvízelvezetés és tisztítás

Friss hírek

2015. április 16, Csütörtök Ünnepélyes keretek között zárult ma délelőtt a segesdi csatornahálózat és a szennyvíztelep építése.

Kapcsolat

Segesd Község Önkormányzata

7562 Segesd, Szabadság tér 1.
Telefon: +36 82/598-002
E-mail: segesd@latsat.hu

A település honlapja: segesd.hu

Projektzárás

Tisztelt Látogató!

A hivatalos műszaki átadás-átvételi eljárással lezárult a Segesd szennyvízelvezetés és tisztítás” című, KEOP-1.2.0/B/10-2010-0069 azonosítószámú projekt. Az Európai Unió és a magyar állam támogatásával megvalósult beruházás több mint két és félezer lakos életminőségén javít, a települést mostantól korszerű, környezetkímélő technikával működő szennyvíztelep szolgálja.

Honlapunk látogatóit tájékoztatjuk arról, hogy a projekt eredményes befejezését követően e weboldal a fenntartási időszakban is elérhető lesz, ám a jövőben nem frissül.

Rólunk írták

Projektünkkel rendszeresen foglalkozik a sajtó: a beruházásról hírt adnak a nyomtatott, elektronikus és online médiumok. Lapszemlénk folyamatosan frissül, gazdagodik - ismerje meg Ön is, hogy mit írnak rólunk!

Tovább

Víziközmű társulat

A lakossági befizetések kezelésére Segesden Víziközmű Társulat alakult. A lakossági hozzájárulásokról szóló információkat megtalálhatja a tovább feliratra kattintva.

Tovább
Utolsó frissítés: 2015-04-21